Turvallinen ja kestävä

 • Todella tukeva ja virallisesti kaatumistestattu, kestää 200 kg painon yhden renkaan ollessa tyhjän päällä. 
 • Voimakas digitaalisesti ohjattava korkeussäätömoottori nostaa 200 kg kuorman ja siinä on laaja säätövara. Varustettu turvatoiminnolla jolloin kohdatessa esteen se pysähtyy. Säätimessä on myös kolme muistipaikkaa.

Varustellaan tarpeen mukaan

 • Laajasti lisävarusteita joita voidaan valita käyttötarpeen mukaan.
 • Voit valita kiinteän korkeuden tai sähköisellä korkeussäädöllä olevan version.
 • Sopii 65-100 tuuman kokoisille näytöille.
 • Näytön ja varusteiden perusasennuskorkeus on aina mahdollista valita nerokkaan kiinnitystavan ansiosta.
 • Vesa-kiinnitysraudat kaikenkokoisille (200-800) kiinnityksille valmiina.

Helppokäyttöinen

 • Lukittavat, isot (125mm) teollisuuslaakeroidut renkaat jotka soveltuvat hyvin kynnysten ylittämiseen ja toimivat pehmeilläkin matoilla.
 • Integroidulla vetokahvalla näyttöä on vaivaton liikuttaa ja ohjailla liikkeen aikana. Tukeva vetokahva auttaa myös näytön painon keventämisessä kynnysten ylityksessä ja pehmeillä alustoilla. Vetokahva poistaa tarpeen työntää näytöstä joka ehkäisee rikkoutumisia.
 • Mobiili-näyttötelineen jalat ovat suunniteltu niin, että ne eivät estä näytön käyttöä ja mahdollistavat myös esteettömän käytön pyörä-tuolista.
 • Kannellinen säilytyslaatikko jossa on sisällä 6x SUKO pistokkeet. Säilytyslaatikossa on helppo säilyttää johdot, adapterit ja kaukosäätimet siististi ja turvallisesti.

Pendeli-mobiilitelinettä on helppo liikutella.
Integroitu vetokahva mahdollistaa vaivattoman ja turvallisen siirtämisen
Kannellinen säilytyslaatikko jossa johdot, adapterit ja kaukosäätimet siististi turvassa.

Lisävarusteet

Läppäriteline

Kannettavan tietokoneen teline näytön mukana tekee kokonaisuudesta todella mobiilin ja muodostaa luontaisen paikan opettajalle näytön viereen. Teline on nivelletty jotta opettaja voi kääntää katselusuunnan vapaasti. Nivelten kiristys paikalleen. Tasossa paikka johtojen siistille asennukselle. Telineen paikka voidaan valita näytön eri puolilta.

Dokumenttikameran teline

Nivelletty taso dokumenttikameralle jolloin se kulkee mobiilinäyttö-kokonaisuuden mukana. Tasolle sopii kamera ja avattu kirja helposti. Kun kaikki laitteet ovat samassa paketissa, ei koko mobiilitelineessä oli kuin virtajohto kiinni seinässä.

Kaiutintelineet

Kaiuttimien optimaaliselle asennukselle telineet joilla ääni saadaan kuulumaan suoraan katsojaa kohti. Säädettävä etäisyys näytön mukaisesti jotta saadaan tyylikäs asennus. Sivuttaissuunnan hienosäätö. Kaiuttimille on Vesa 100 kiinnitys.

Tussitaulu näytön taustapuolelle

Näytön taustapuolella tussi/magneettitaulu peittää johdot sekä liittimet ja luo toisen työpisteen näytön toimiessa tilanjakajana.

Katso myös muut tuotteemme

Pendeli Kattokisko

Mobiiliteline voi yhtä hyvin kulkea myös katossa, tämä on uusin innovaatiomme.