Julistependeli kuuluu Suomessa suunniteltavaan ja valmistettavaan Pendeli -tuoteperheeseen.  Julistependeli on kestävä ratkaisu jota on helppo ja nopea käyttää.  

Julistependeli – 2 julistetta vierekkäin

Julistependeli on suunnitellut Edutukku yhteistyössä Metalco kanssa.

Metalliosat ovat kylmävalssattua terästä joka on sinkitty ja sinipassivoitu. Metalliosat ovat siis miltei ikuisia ja silti kierrätettävissä. Metalliosat ei sisällä haitallisia aineita ja osa raaka-aineista on kierrätettyä. 

Design muovikotelo on PET G muovia joka kestää oikein käytettynä vuosia mutta käytön jälkeen se voidaan normaalisti kierrättää. 

Kiinnitys voidaan tehdä useilla tavoilla. Kiinnitys joko sivulle 1-4 julistekoteloa tai kiinnitys keskelle 1-2 julistekoteloa.

Julistependeli – 4 julistetta

Vertailtuna moneen muuhun julisteen kiinnitystapaan Julistependeli säästää aikaa, raaka-aineita, poistaa liiman ja liisterin käytön, sekä ehkäisee jätteiden syntymistä.

Juliste voidaan painaa materiaalille jonka ei tarvitse olla säänkestävä. Tämä säästää muovia ja tekee paperista kierrätettävän.

A1 julistekoko tarjoaa riittävän näkyvyyden mutta myös edullisemmat painokustannukset ja laajan mahdollisuuden kilpailuttaa painotuotteet. Lisäksi A1 koko helpottaa huomattavasti käsittelyä, kuljetusta ja säilytystä. 

Julistependeli – 1 Juliste

Suomessa suunniteltu  design -muovikotelointi mahdollistaa sen, että juliste voidaan asettaa koteloon jo ennen kuljetusta joten tien päällä aikaa ei mene. Tämä lisää turvallisuutta ja vähentää työn vaatimaa aikaa. 

Design -muovikoteloinnin ansiosta juliste voidaan painaa normaalille paperille, eikä muovitettua paperia tarvitse käyttää. 

Design -muovikotelo on kirkas, kestävä ja edullinen uusia.

Design -muovikotelon ansioista juliste on helppo vaihtaa vaikka joka viikko jolloin viesti saadaan toimitettua yllätyksellisesti ja hauskasti.