Kulkuri -latauslaukut ja vaunut

Kulkuri-tuoteperheeseen kuuluu laukkuja ja vaunuja kaikenlaisiin käyttötarpeisiin. Kaikki valmistetaan samalla ajatuksella, varmistamaan niissä säilytettävien laitteiden toiminnallisuus ja tekemään käyttäjän arjesta mahdollisimman helppoa.

Laukut ja kaapit on suunniteltu yhteistyössä käyttäjien kanssa ja jokainen yksityiskohta on tehty käytännön toimivuuden kautta. Esimerkiksi jokaiselle latauskaapelille on oma paikka tai kiinnike jolloin se on valmiina vieressä kun laite palautetaan lataukseen.

Kestävyys on tullut vuosikymmeniä käytettyjen roudarin laukkujen osaamisesta, esimerkiksi Eduboksi tabletlaukkua voi huoletta käyttää vaikka penkkinä tai korokkeena luokassa. Olemmepa kuulleet käyttäjältä täyden 17 tabletin laatikon karanneen portaikossa koko kerroksen välin ja ainoat vauriot tulivat seinäpintaan.

Kulkuri ratkaisut

Eduboksi – trolli

Trolli-mallinen laukku kulkee kätevästi mukana, Siihen sopii versiosta riippuen 17-25 tablettia tai läppäriä. Latauspistoke löytyy jokaiselle ja halutessasi myös älykkäällä latauksenhallinnalla varustettuna.

Kulkuri läppärikaappi

Kulkuri läppärikaappiin sopii 16-30 läppäriä versiosta riippuen. Jokaiselle laitteelle oma pehmustettu paikka. Älykäs latauksen hallinta varmistaa laitteiden toimintakyvyn eikä paukuttele sulakkeita.

Eduboksi salkku

Pienempään tarpeeseen tyylikäs lataussalkku vaikka 8 tabletille tai läppärille.

Katso myös muut tuotteemme

Pendeli-kisko

Mobiiliteline voi yhtä hyvin kulkea myös katossa, tämä on uusin innovaatiomme.